Direct reserveren? Klik hier >>   

                                 DINER KAART 

 

Voorgerechten 

Carpaccio van ossenhaas                                              €11,00
Ceasar Salade                                                                €  9,90
Remoulade van kreeft met truffeldressing                      €14,50
Carpaccio van zalm met Hollandse garnalen                  €13,00
Hamburger van scampi’s met mosterdressing                €10,50
Salade met Zeeuwse lamsham
           met honingmosterd dressing                                €10,75

Soepen

Soep van de dag                                                           € 5,00
Courgettesoep                                                               € 5,75
Witlofsoep met zalm                                                       € 5,75
Bisque van kreeft                                                           € 8,50

Vegetarische gerechten


Groenten en croute met paprika
                en basilicum olie                                             €12,50
Pasta met roergebakken
                groenten en knoflooksaus                              €12,50

Menu van de Chef

Chef’s menu 3- gangen                                                  €27,50
Chef’s menu 4- gangen                                                  €35,00

Kindermenu


Soep naar keuze
Frikandel of nuggets of vissticks
               met frites en appelmoes
Verrassingsdessert met een muntje!!!                         € 7,50

Hoofdgerechten vlees

Tournedos met een saus van sjalotten                        €24,25

Zeeuwse Lamsracks met thijm, knoflook en honing    €23,25

Kalfsbiefstuk met truffelsaus                                        €21,50

Varkenshaas met saus van Zeeuwse kaantjes            €15,75

 

Hoofdgerechten vis

Gebakken kabeljauw met beurre blanc en tomaat       €19,25

Trio van baars met een saus van kappertjes               €21,00

Hele of halve kreeft gegratineerd                               dagprijs

Gebakken zeetong                                                      dagprijs

Dagelijks hebben wij verse aanvoer van de vismijn van Stellendam en Colijnsplaat.

vraag naar de catch of the day!!!

 

Dessertkaart

Dame Blanche                                                            € 5,50

Aardbeien met vanille-roomijs (seizoen)                     € 7,00

Taartje van spekkoek met ijs en frambozen               € 6,50

Stroopwafel- en truffelijs met kletskoppen                  € 5,75

Mousse van citroen en bloedsinaasappelijs               € 5,75

 

                                                                                                                                                                             Direct reserveren? Klik hier >>