DINER KAART Voorgerechten Carpaccio van ossenhaas €11,00 Ceasar Salade € 9,90 Remoulade van kreeft met truffeldressing €14,50 Carpaccio van zalm met Hollandse garnalen €13,00 Hamburger van scampi’s met mosterdressing €10,50 Salade met Zeeuwse lamsham met honingmosterd dressing €10,75
SoepenSoep van de dag € 5,00 Courgettesoep € 5,75 Witlofsoep met zalm € 5,75 Bisque van kreeft € 8,50
Vegetarische gerechten Groenten en croute met paprika en basilicum olie €12,50 Pasta met roergebakken groenten en knoflooksaus €12,50
Menu van de ChefChef’s menu 3- gangen €27,50 Chef’s menu 4- gangen €35,00Kindermenu Soep naar keuze Frikandel of nuggets of vissticks met frites en appelmoes Verrassingsdessert met een muntje!!! € 7,50
Hoofdgerechten vleesTournedos met een saus van sjalotten €24,25Zeeuwse Lamsracks met thijm, knoflook en honing €23,25Kalfsbiefstuk met truffelsaus €21,50Varkenshaas met saus van Zeeuwse kaantjes €15,75 Hoofdgerechten visGebakken kabeljauw met beurre blanc en tomaat €19,25Trio van baars met een saus van kappertjes €21,00Hele of halve kreeft gegratineerd dagprijsGebakken zeetong dagprijsDagelijks hebben wij verse aanvoer van de vismijn van Stellendam en Colijnsplaat.vraag naar de catch of the day!!! Dessertkaart Dame Blanche € 5,50Aardbeien met vanille-roomijs (seizoen) € 7,00Taartje van spekkoek met ijs en frambozen € 6,50Stroopwafel- en truffelijs met kletskoppen € 5,75Mousse van citroen en bloedsinaasappelijs € 5,75
|